Korenie na mäso je zmes korenín bez glutamanu a E-čok, vhodná na všetky druhy mäsa. Jemne korenistá chuť a správny pomer bylín dodajú mäsu skvelú chuť Zmesi korenín bez glutamanu sú zdravé zmesi korenín vhodné i pre detičky a všetkých, ktorí sa chcú stravovať zdravo a chutne. Zloženie: morská soľ 15-25%%, paprika sladká, kurkuma, muškátový orech, cesnak, tymian, koriander, oregano
Korenie na mäso je zmes korenín bez glutamanu a E-čok, vhodná na všetky druhy mäsa....
Korenie na mäso je zmes korenín bez glutamanu a E-čok, vhodná na všetky druhy mäsa. Jemne korenistá chuť a správny pomer bylín dodajú mäsu skvelú chuť Zmesi korenín bez...
Provenzálske korenie je zmes bylín bez E-čok a soli. Môžte ho použiť do všetkých pokrmov, do mäsa, šalátov, zálievok, dresingov, do cestovín. Dobre vynikne s olivovým olejom Zloženie: rozmarín, tymián, bazalka, majoránka, saturejka, oregano
Provenzálske korenie je zmes bylín bez E-čok a soli. Môžte ho použiť do všetkých...
Provenzálske korenie je zmes bylín bez E-čok a soli. Môžte ho použiť do všetkých pokrmov, do mäsa, šalátov, zálievok, dresingov, do cestovín. Dobre vynikne s olivovým olejom...
Zmes korenia bez glutamanu a E-čok, ideálna na pečené alebo grilované kurča, grilované kuracie stehná, alebo krídelká. Klasickej hnedej červenej farby a fantastickej chuti. Zloženie: morská soľ 20%, cesnak, tymian, paprika, rozmarín, kurkuma, oregano, biele korenie, rímska rasca, koriander.
Zmes korenia bez glutamanu a E-čok, ideálna na pečené alebo grilované kurča, grilované...
Zmes korenia bez glutamanu a E-čok, ideálna na pečené alebo grilované kurča, grilované kuracie stehná, alebo krídelká. Klasickej hnedej červenej farby a fantastickej chuti....
Korenie ružové je plod popínavého kra Piper nigrum, tak isto ako aj korenie čierne, biele a ružové. Odlišný je čas zberu a chuť ktorú plod má v tom čase zrelosti má. Ružové korenie na silnú vôňu, no narozdiel od čierneho korenia nie je také pálivé. Drvené alebo čerstvo pomleté je skvelé na steaky, ale i na iné druhy pokrmov.
Korenie ružové je plod popínavého kra Piper nigrum, tak isto ako aj korenie čierne,...
Korenie ružové je plod popínavého kra Piper nigrum, tak isto ako aj korenie čierne, biele a ružové. Odlišný je čas zberu a chuť ktorú plod má v tom čase zrelosti má. Ružové...
Kornie na pizzu je zdravá zmes korenín a byliniek bez glutamanu a E-čok, ktorú môžte pridať do pizzového základu, alebo do pizzových koláčikov. Zloženie: 20% morskej soli, paprikové pláty, bazalka, oregano, majoránka
Kornie na pizzu je zdravá zmes korenín a byliniek bez glutamanu a E-čok, ktorú môžte...
Kornie na pizzu je zdravá zmes korenín a byliniek bez glutamanu a E-čok, ktorú môžte pridať do pizzového základu, alebo do pizzových koláčikov. Zloženie: 20% morskej soli,...
Americké korenie - jemne pikantné korenie s lahodne nasladlou chuťou. Ideálne na steaky, BBQ, zmiešané s olejom ako marináda. Môže sa použiť aj ako korenie na americké zemiaky. Zloženie: paprika mletá, morská soľ 20%, oregano, rímska rasca, sénovka grecka, glukózový sirup 9%m fruktóza, kajenské korenie, cesnak granulovaný, olej slnečnicový.
Americké korenie - jemne pikantné korenie s lahodne nasladlou chuťou. Ideálne na...
Americké korenie - jemne pikantné korenie s lahodne nasladlou chuťou. Ideálne na steaky, BBQ, zmiešané s olejom ako marináda. Môže sa použiť aj ako korenie na americké...
Využitie rasce rímskej je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Chuťou je korenie rímskej rasce odlišné od rasce lúčnej používanej u nás, preto sa tieto koreniny v receptoch nedajú nahradiť.
Využitie rasce rímskej je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie...
Využitie rasce rímskej je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Chuťou je korenie rímskej...
Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Ak sme rímsku rascu ešte neochutnali treba ju pridávať postupne pretože je pomerne výrazná a treba si na jej chuť a arómu zvyknúť.
Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska...
Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Ak sme rímsku rascu ešte...
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie používanie. Dopestované zdravé plody sú nakrájané, vysušené a následné pomleté. Aróma a chuť sú zachované.
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých...
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie...
Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o...
3,00 €Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s...
2,95 €