Korenie farebné je zmes celých bobúľ 4 druhov korenia. Farebné korenie sa môže pridať do všetkých pokrmov, pri ktorých chceme dosiahnuť výraznejšiu, plnú a aromatickú chuť. Hlavne na zvýraznenie chuti kvalitného mäsa ako napríklad steaky. Zloženie: čierne korenie celé, biele korenie celé, zelené korenie celé, ružové korenie celé
Korenie farebné je zmes celých bobúľ 4 druhov korenia. Farebné korenie sa môže pridať...
Korenie farebné je zmes celých bobúľ 4 druhov korenia. Farebné korenie sa môže pridať do všetkých pokrmov, pri ktorých chceme dosiahnuť výraznejšiu, plnú a aromatickú chuť....
Zmes korenia bez glutamanu a E-čok, ideálna na pečené alebo grilované kurča, grilované kuracie stehná, alebo krídelká. Klasickej hnedej červenej farby a fantastickej chuti. Zloženie: morská soľ 20%, cesnak, tymian, paprika, rozmarín, kurkuma, oregano, biele korenie, rímska rasca, koriander.
Zmes korenia bez glutamanu a E-čok, ideálna na pečené alebo grilované kurča, grilované...
Zmes korenia bez glutamanu a E-čok, ideálna na pečené alebo grilované kurča, grilované kuracie stehná, alebo krídelká. Klasickej hnedej červenej farby a fantastickej chuti....
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie používanie. Dopestované zdravé plody sú nakrájané, vysušené a následné pomleté. Aróma a chuť sú zachované.
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých...
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie...
Korenie ružové je plod popínavého kra Piper nigrum, tak isto ako aj korenie čierne, biele a ružové. Odlišný je čas zberu a chuť ktorú plod má v tom čase zrelosti má. Ružové korenie na silnú vôňu, no narozdiel od čierneho korenia nie je také pálivé. Drvené alebo čerstvo pomleté je skvelé na steaky, ale i na iné druhy pokrmov.
Korenie ružové je plod popínavého kra Piper nigrum, tak isto ako aj korenie čierne,...
Korenie ružové je plod popínavého kra Piper nigrum, tak isto ako aj korenie čierne, biele a ružové. Odlišný je čas zberu a chuť ktorú plod má v tom čase zrelosti má. Ružové...
Škorica celá Kasia Škorica celá, je to vlastne vysušená kôra zo stromu škoricovník. Obľúbená pre svoju vôňu a chuť. Celá škorica sa používa napríklad do kompótov, sirupov, alebo do vareného vína.
Škorica celá Kasia Škorica celá, je to vlastne vysušená kôra zo stromu škoricovník....
Škorica celá Kasia Škorica celá, je to vlastne vysušená kôra zo stromu škoricovník. Obľúbená pre svoju vôňu a chuť. Celá škorica sa používa napríklad do kompótov, sirupov, alebo...
Zloženie: moská soľ max. 21%, granulovaný cesnak, cibuľa granulovaná, oregano, petržlenová vňať, bazalka, kurkuma, kryštálový cukor Použite: na výrobu bylinkového masla, do dresingov, šalátov, na ryby, hydinu, do ryže,.....
Zloženie: moská soľ max. 21%, granulovaný cesnak, cibuľa granulovaná, oregano,...
Zloženie: moská soľ max. 21%, granulovaný cesnak, cibuľa granulovaná, oregano, petržlenová vňať, bazalka, kurkuma, kryštálový cukor Použite: na výrobu bylinkového masla, do...
Gyros korenie je kvalitná zmes korenia bez glutamanu a E-čok s morskou soľou. Neodmysliteľné pre grécku kuchyňu, na ochutenie mäsa, príprava kebabu. Dodá mäsu výraznú typickú chuť aj arómu a lákavú farbu. Zloženie: morská soľ max. 36%, rasca mletá, paprika, rozmarín, oregano. Bez pridaného glutamanu.
Gyros korenie je kvalitná zmes korenia bez glutamanu a E-čok s morskou soľou....
Gyros korenie je kvalitná zmes korenia bez glutamanu a E-čok s morskou soľou. Neodmysliteľné pre grécku kuchyňu, na ochutenie mäsa, príprava kebabu. Dodá mäsu výraznú typickú...
Kornie na pizzu je zdravá zmes korenín a byliniek bez glutamanu a E-čok, ktorú môžte pridať do pizzového základu, alebo do pizzových koláčikov. Zloženie: 20% morskej soli, paprikové pláty, bazalka, oregano, majoránka
Kornie na pizzu je zdravá zmes korenín a byliniek bez glutamanu a E-čok, ktorú môžte...
Kornie na pizzu je zdravá zmes korenín a byliniek bez glutamanu a E-čok, ktorú môžte pridať do pizzového základu, alebo do pizzových koláčikov. Zloženie: 20% morskej soli,...
Provenzálske korenie je zmes bylín bez E-čok a soli. Môžte ho použiť do všetkých pokrmov, do mäsa, šalátov, zálievok, dresingov, do cestovín. Dobre vynikne s olivovým olejom Zloženie: rozmarín, tymián, bazalka, majoránka, saturejka, oregano
Provenzálske korenie je zmes bylín bez E-čok a soli. Môžte ho použiť do všetkých...
Provenzálske korenie je zmes bylín bez E-čok a soli. Môžte ho použiť do všetkých pokrmov, do mäsa, šalátov, zálievok, dresingov, do cestovín. Dobre vynikne s olivovým olejom...
Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Ak sme rímsku rascu ešte neochutnali treba ju pridávať postupne pretože je pomerne výrazná a treba si na jej chuť a arómu zvyknúť.
Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska...
Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Ak sme rímsku rascu ešte...
Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s...
2,95 €Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o...
3,00 €