Vo Svete Chutí nájdete len kvalitné a čerstvé koreniny za najvýhodnejšie ceny. Jednodruhové koreniny sú semená, plody alebo listy rastlín len z jednej rastliny.
Aníz je korenina z bedrovníka anízového. Semiačka sa podobajú semiačkam rasci alebo feniklu. Chuť anízu je nasladlej chuti. Je súčastou mnohých koreniacich zmesí idického alebo čínskeho charakteru. Môže sa pridávať do niektorých zaváranín, hlavne do sladkých kompótov. Ale taktiež do pečiva.
Aníz je korenina z bedrovníka anízového. Semiačka sa podobajú semiačkam rasci alebo...
Aníz je korenina z bedrovníka anízového. Semiačka sa podobajú semiačkam rasci alebo feniklu. Chuť anízu je nasladlej chuti. Je súčastou mnohých koreniacich zmesí idického alebo...
BADIÁN -jeho vôňa a chuť sú nasladlé Použitie: -varené víno, sirupy, džemy, v orientálnej kuchyni do bravčového mäsa, kačky, kurčaťa, alebo do omáčok Okrem použitia pri varení a pečení je obľúbenou vianočnou dekoráciu.
BADIÁN -jeho vôňa a chuť sú nasladlé Použitie: -varené víno, sirupy, džemy, v...
BADIÁN -jeho vôňa a chuť sú nasladlé Použitie: -varené víno, sirupy, džemy, v orientálnej kuchyni do bravčového mäsa, kačky, kurčaťa, alebo do omáčok Okrem použitia pri varení a...
Bazalka je obľúbená a dobre známa koreniny. Používa sa pri príprave šalátov, omáčok, prívarkov, polievok. Bazalka podporí ostatné chute jedla. Tip: pridávajte ju ku koncu varenia, varením stráca svoju chuť
Bazalka je obľúbená a dobre známa koreniny. Používa sa pri príprave šalátov, omáčok,...
Bazalka je obľúbená a dobre známa koreniny. Používa sa pri príprave šalátov, omáčok, prívarkov, polievok. Bazalka podporí ostatné chute jedla. Tip: pridávajte ju ku koncu...
Je slabo aromatický, má korenistú a horkastú chuť. Ako korenina sa používajú listy alebo prášok z nich. Používa sa najmä do kyslých jedál, do nakladanej zeleniny, pri príprave diviny a rozličných druhov pečeného mäsa. Zjemňuje všetky slané jedlá.
Je slabo aromatický, má korenistú a horkastú chuť. Ako korenina sa používajú listy...
Je slabo aromatický, má korenistú a horkastú chuť. Ako korenina sa používajú listy alebo prášok z nich. Používa sa najmä do kyslých jedál, do nakladanej zeleniny, pri príprave...
Borievky ako korenie sa používajú hlavne na prípravu zveriny, ale aj iných druhov mäso. Hodí sa taktiež na marínovanie rýb. Dobre sa kombinuje s koriandrom. Bobule majú príliš výraznú chuť, preto ich treba pridávať do jedál opatrne. Chutí horko, korenisto, pripomína vôňu hory.
Borievky ako korenie sa používajú hlavne na prípravu zveriny, ale aj iných druhov mäso....
Borievky ako korenie sa používajú hlavne na prípravu zveriny, ale aj iných druhov mäso. Hodí sa taktiež na marínovanie rýb. Dobre sa kombinuje s koriandrom. Bobule majú príliš...
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie používanie. Dopestované zdravé plody sú nakrájané, vysušené a následné pomleté. Aróma a chuť sú zachované.
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých...
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie...
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie používanie. Dopestované zdravé plody sú nakrájané, vysušené a následné pomleté. Aróma a chuť sú zachované.
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých...
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie...
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie používanie. Dopestované zdravé plody sú nakrájané, vysušené. Aróma a chuť sú zachované.
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých...
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie...
Nakrájaná a sušená cibuľa. Cibuľa je základom mnohých pokrmov. Sušená, pre pohodlnejšiu, rýchlejšiu a jednoduchšiu prípravu .
Nakrájaná a sušená cibuľa. Cibuľa je základom mnohých pokrmov. Sušená, pre...
Nakrájaná a sušená cibuľa. Cibuľa je základom mnohých pokrmov. Sušená, pre pohodlnejšiu, rýchlejšiu a jednoduchšiu prípravu .
Semená sú guľaté, žltej farby, bez vône a mierne štipľavej chuti. Horčicové semiačka sa používajú pri zaváraní zeleniny. Na ochutenie omáčok a nálevov, často bývajú súčasťou zmesí a marinád.
Semená sú guľaté, žltej farby, bez vône a mierne štipľavej chuti. Horčicové semiačka sa...
Semená sú guľaté, žltej farby, bez vône a mierne štipľavej chuti. Horčicové semiačka sa používajú pri zaváraní zeleniny. Na ochutenie omáčok a nálevov, často bývajú súčasťou...
Estragón je bylina známa aj ako palina dračia. Korenistej vône s trochu horkastou štipľavou chuťou. Vysušené a drvené časti rastlín sa používajú na ochutenie rôznych pokrmov, či už rybaciny, hydiny, ale aj pečenej baraniny a jahňaciny, prívarkov zo zelenej fazuľky, hrášku a zemiakov. Má prenikavú chuť, preto ju treba do pokrmov pridávať opatrne.
Estragón je bylina známa aj ako palina dračia. Korenistej vône s trochu horkastou...
Estragón je bylina známa aj ako palina dračia. Korenistej vône s trochu horkastou štipľavou chuťou. Vysušené a drvené časti rastlín sa používajú na ochutenie rôznych pokrmov,...
Sušené chilli papričky celé veľkosti 3-5cm. Pálivosť 20-25.000 SHU (stredne pálivé)
Sušené chilli papričky celé veľkosti 3-5cm. Pálivosť 20-25.000 SHU (stredne pálivé)
Sušené chilli papričky celé veľkosti 3-5cm. Pálivosť 20-25.000 SHU (stredne pálivé)
Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o...
3,00 €