Badián
BADIÁN
Vôňa a chuť badiánu sú nasladlé
Použitie: -varené víno, sirupy, džemy, v orientálnej kuchyni do bravčového mäsa, kačky, kurčaťa, alebo do omáčok
Toto korenie sa okrem použitia pri varení a pečení je obľúbenou vianočnou dekoráciu.
BADIÁN
Vôňa a chuť badiánu sú nasladlé
Použitie: -varené víno, sirupy, džemy, v orientálnej kuchyni do bravčového mäsa, kačky, kurčaťa, alebo do omáčok
Toto korenie sa okrem použitia pri varení a pečení je obľúbenou vianočnou dekoráciu.
Krajina pôvodu : Vietnam
Skladovanie : koreniny je potrebné skladovať na suchom a tmavom mieste pri teplote do 25°C.
Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o...
3,60 €Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s...
2,93 €BADIÁN Vôňa a chuť badiánu sú nasladlé Použitie: -varené víno, sirupy,...