Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s trochou oleja na pacovanie mäsa. Bez pridaného glutamanu a s morskou soľou. Zloženie: zmes korenín a morskej soli(40%). čierne korenie, paprika mletá, horčicové semienka, koriander, cesnak, cibuľa, petržlenová vňať, tymian, olej.
Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s trochou oleja...
Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s trochou oleja na pacovanie mäsa. Bez pridaného glutamanu a s morskou soľou. Zloženie: zmes korenín a...
Borievky ako korenie sa používajú hlavne na prípravu zveriny, ale aj iných druhov mäso. Hodí sa taktiež na marínovanie rýb. Dobre sa kombinuje s koriandrom. Bobule majú príliš výraznú chuť, preto ich treba pridávať do jedál opatrne. Chutí horko, korenisto, pripomína vôňu hory.
Borievky ako korenie sa používajú hlavne na prípravu zveriny, ale aj iných druhov mäso....
Borievky ako korenie sa používajú hlavne na prípravu zveriny, ale aj iných druhov mäso. Hodí sa taktiež na marínovanie rýb. Dobre sa kombinuje s koriandrom. Bobule majú príliš...
Zmes korení bez glutamanu a E-čok. Na prípravu pokrmov z čínskej kuchyne, do mäsa alebo omáčok. Zmesi korenín bez glutamanu sú zdravé zmesi korenín vhodné i pre detičky a všetkých, ktorí sa chcú stravovať zdravo a chutne. Zloženie: zmes bylín a morske soli (max. 18%), mletá rasca, zmes arabských korenín (Ras el Hanout)
Zmes korení bez glutamanu a E-čok. Na prípravu pokrmov z čínskej kuchyne, do mäsa alebo...
Zmes korení bez glutamanu a E-čok. Na prípravu pokrmov z čínskej kuchyne, do mäsa alebo omáčok. Zmesi korenín bez glutamanu sú zdravé zmesi korenín vhodné i pre detičky a...
Paprikou sladkou zlepšíte a zjemníte všetky druhy pokrmov. Je to bežné, azda najviac používané korenie vôbec. Prípravu pokrmov bez tohto korenia si len ťažko dokážeme predstaviť. Bez krásnej kvalitnej červenej papriky si nedokážeme predstaviť guláš, či držkovú polievku, mäsové základy, klobásky a iné..Pre kvalitu papriky je rozhodujúce označenie ASTA - čím vyššia Asta, tým lepšia kvalita.
Paprikou sladkou zlepšíte a zjemníte všetky druhy pokrmov. Je to bežné, azda najviac...
Paprikou sladkou zlepšíte a zjemníte všetky druhy pokrmov. Je to bežné, azda najviac používané korenie vôbec. Prípravu pokrmov bez tohto korenia si len ťažko dokážeme...
Veľmi chutná a obľúbená zmes na grilovanie alebo pečenie mäsa alebo zeleniny. Vďaka väčším kúskom korení intenzívna chuť a skvelý vzhľad pripravovaných pokrmov. Zloženie: soľ max. 40%, zmes korení ( paprika, cesnak, cibuľa, rasca, korenie, rozmarín, šalvia, bazalka) zvýrazňovač chuti E621 Môže obsahovať stopy alergénov: horčica, zeler.
Veľmi chutná a obľúbená zmes na grilovanie alebo pečenie mäsa alebo zeleniny. Vďaka...
Veľmi chutná a obľúbená zmes na grilovanie alebo pečenie mäsa alebo zeleniny. Vďaka väčším kúskom korení intenzívna chuť a skvelý vzhľad pripravovaných pokrmov. Zloženie: soľ...
Klinček celý, je korenie silne aromatickej sladkej a príjemne korenistej chuti. Dováža sa k nám z trópov, kde sa ako púčiky kvetov zberajú zo stromu klinčekovca voňavého. Klinčeky neodmysliteľne patria do vareného vína, punču, niektorých druhov pečív a koláčov, ale i do ryže a pečeného mäsa i zaváranín. Vynikajúce sú napríklad zavárané hrušky s plátkom citróna a klinčekom.
Klinček celý, je korenie silne aromatickej sladkej a príjemne korenistej chuti. Dováža...
Klinček celý, je korenie silne aromatickej sladkej a príjemne korenistej chuti. Dováža sa k nám z trópov, kde sa ako púčiky kvetov zberajú zo stromu klinčekovca voňavého....
Škorica mletá sa vyrába zomletím kôre zo stromu škoricovník. Je to orientálna korenina ale veľmi známa u nás hlavne pre svoju príjemnú vôňu a sladostivú chuť. Používa sa najmä do pečiva a rôzne sladké dobroty.
Škorica mletá sa vyrába zomletím kôre zo stromu škoricovník. Je to orientálna korenina...
Škorica mletá sa vyrába zomletím kôre zo stromu škoricovník. Je to orientálna korenina ale veľmi známa u nás hlavne pre svoju príjemnú vôňu a sladostivú chuť. Používa sa najmä...
Kari korenie je prírodná zmes korení bez glutamanu a E-čok, s morskou soľou. Používaná v tahjskej a indickej kuchyni, na prípravu mäsa, omáčok, ryže,.. Zloženie: morská soľ 20%, kukurična múka, kurkuma, fenikel, koriander, rasca a škorica
Kari korenie je prírodná zmes korení bez glutamanu a E-čok, s morskou soľou. Používaná...
Kari korenie je prírodná zmes korení bez glutamanu a E-čok, s morskou soľou. Používaná v tahjskej a indickej kuchyni, na prípravu mäsa, omáčok, ryže,.. Zloženie: morská soľ 20%,...
Korenie čierne celé je usušený nezrelý plod ovíjavého kra piper nigrum. Čierne korenie je najpoužívanejšie a teda najznámejšie korenie na svete. Je silno aromatické a zvýrazňuje a dodáva chuť pokrmom.
Korenie čierne celé je usušený nezrelý plod ovíjavého kra piper nigrum. Čierne korenie...
Korenie čierne celé je usušený nezrelý plod ovíjavého kra piper nigrum. Čierne korenie je najpoužívanejšie a teda najznámejšie korenie na svete. Je silno aromatické a...
Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Chuťou je korenie rímskej rasce odlišné od rasce lúčnej používanej u nás, preto sa tieto koreniny v receptoch nedajú nahradiť.
Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska...
Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Chuťou je korenie rímskej rasce...
Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s...
2,70 €