Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o škoricu Ceylonsku zistíte tak, že kôra je z viacerých vrstiev a je krehká, ľahko ju stlačením rozdrvíte. Škorica Ceylónska je menej aromatická. Väčšinou sa predáva celá, pretože aróma ľahko vyprchá.
Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o škoricu Ceylonsku...
Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o škoricu Ceylonsku zistíte tak, že kôra je z viacerých vrstiev a je krehká, ľahko ju stlačením rozdrvíte....
Borievky ako korenie sa používajú hlavne na prípravu zveriny, ale aj iných druhov mäso. Hodí sa taktiež na marínovanie rýb. Dobre sa kombinuje s koriandrom. Bobule majú príliš výraznú chuť, preto ich treba pridávať do jedál opatrne. Chutí horko, korenisto, pripomína vôňu hory.
Borievky ako korenie sa používajú hlavne na prípravu zveriny, ale aj iných druhov mäso....
Borievky ako korenie sa používajú hlavne na prípravu zveriny, ale aj iných druhov mäso. Hodí sa taktiež na marínovanie rýb. Dobre sa kombinuje s koriandrom. Bobule majú príliš...
Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s trochou oleja na pacovanie mäsa. Bez pridaného glutamanu a s morskou soľou. Zloženie: zmes korenín a morskej soli(40%). čierne korenie, paprika mletá, horčicové semienka, koriander, cesnak, cibuľa, petržlenová vňať, tymian, olej.
Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s trochou oleja...
Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s trochou oleja na pacovanie mäsa. Bez pridaného glutamanu a s morskou soľou. Zloženie: zmes korenín a...
Paprikou sladkou zlepšíte a zjemníte všetky druhy pokrmov. Je to bežné, azda najviac používané korenie vôbec. Prípravu pokrmov bez tohto korenia si len ťažko dokážeme predstaviť. Bez krásnej kvalitnej červenej papriky si nedokážeme predstaviť guláš, či držkovú polievku, mäsové základy, klobásky a iné..Pre kvalitu papriky je rozhodujúce označenie ASTA - čím vyššia Asta, tým lepšia kvalita.
Paprikou sladkou zlepšíte a zjemníte všetky druhy pokrmov. Je to bežné, azda najviac...
Paprikou sladkou zlepšíte a zjemníte všetky druhy pokrmov. Je to bežné, azda najviac používané korenie vôbec. Prípravu pokrmov bez tohto korenia si len ťažko dokážeme...
Veľmi chutná a obľúbená zmes na grilovanie alebo pečenie mäsa alebo zeleniny. Vďaka väčším kúskom korení intenzívna chuť a skvelý vzhľad pripravovaných pokrmov. Zloženie: soľ max. 40%, zmes korení ( paprika, cesnak, cibuľa, rasca, korenie, rozmarín, šalvia, bazalka) zvýrazňovač chuti E621 Môže obsahovať stopy alergénov: horčica, zeler.
Veľmi chutná a obľúbená zmes na grilovanie alebo pečenie mäsa alebo zeleniny. Vďaka...
Veľmi chutná a obľúbená zmes na grilovanie alebo pečenie mäsa alebo zeleniny. Vďaka väčším kúskom korení intenzívna chuť a skvelý vzhľad pripravovaných pokrmov. Zloženie: soľ...
Zmes korení bez glutamanu a E-čok. Na prípravu pokrmov z čínskej kuchyne, do mäsa alebo omáčok. Zmesi korenín bez glutamanu sú zdravé zmesi korenín vhodné i pre detičky a všetkých, ktorí sa chcú stravovať zdravo a chutne. Zloženie: zmes bylín a morske soli (max. 18%), mletá rasca, zmes arabských korenín (Ras el Hanout)
Zmes korení bez glutamanu a E-čok. Na prípravu pokrmov z čínskej kuchyne, do mäsa alebo...
Zmes korení bez glutamanu a E-čok. Na prípravu pokrmov z čínskej kuchyne, do mäsa alebo omáčok. Zmesi korenín bez glutamanu sú zdravé zmesi korenín vhodné i pre detičky a...
Je slabo aromatický, má korenistú a horkastú chuť. Ako korenina sa používajú listy alebo prášok z nich. Používa sa najmä do kyslých jedál, do nakladanej zeleniny, pri príprave diviny a rozličných druhov pečeného mäsa. Zjemňuje všetky slané jedlá.
Je slabo aromatický, má korenistú a horkastú chuť. Ako korenina sa používajú listy...
Je slabo aromatický, má korenistú a horkastú chuť. Ako korenina sa používajú listy alebo prášok z nich. Používa sa najmä do kyslých jedál, do nakladanej zeleniny, pri príprave...
Kajenské korenie je vlastne paprika mletá. Je charakteristická oranžovou farbou a pikantnou chuťou. Známa svojimi priaznivými účinkami na ľudský organizmus. Ak zmiešam trocha kajenského korenia k iným bylinkám alebo koreninám, pôsobí ako zosilnovač účinku – to znamená, zvyšuje ich účinok ostatných bylín.
Kajenské korenie je vlastne paprika mletá. Je charakteristická oranžovou farbou a...
Kajenské korenie je vlastne paprika mletá. Je charakteristická oranžovou farbou a pikantnou chuťou. Známa svojimi priaznivými účinkami na ľudský organizmus. Ak zmiešam trocha...
Klinček celý, je korenie silne aromatickej sladkej a príjemne korenistej chuti. Dováža sa k nám z trópov, kde sa ako púčiky kvetov zberajú zo stromu klinčekovca voňavého. Klinčeky neodmysliteľne patria do vareného vína, punču, niektorých druhov pečív a koláčov, ale i do ryže a pečeného mäsa i zaváranín. Vynikajúce sú napríklad zavárané hrušky s plátkom citróna a klinčekom.
Klinček celý, je korenie silne aromatickej sladkej a príjemne korenistej chuti. Dováža...
Klinček celý, je korenie silne aromatickej sladkej a príjemne korenistej chuti. Dováža sa k nám z trópov, kde sa ako púčiky kvetov zberajú zo stromu klinčekovca voňavého....
Korenie čierne celé je usušený nezrelý plod ovíjavého kra piper nigrum. Čierne korenie je najpoužívanejšie a teda najznámejšie korenie na svete. Je silno aromatické a zvýrazňuje a dodáva chuť pokrmom.
Korenie čierne celé je usušený nezrelý plod ovíjavého kra piper nigrum. Čierne korenie...
Korenie čierne celé je usušený nezrelý plod ovíjavého kra piper nigrum. Čierne korenie je najpoužívanejšie a teda najznámejšie korenie na svete. Je silno aromatické a...
Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o...
3,00 €