Kajenské korenie je vlastne paprika mletá. Je charakteristická oranžovou farbou a pikantnou chuťou. Známa svojimi priaznivými účinkami na ľudský organizmus. Ak zmiešam trocha kajenského korenia k iným bylinkám alebo koreninám, pôsobí ako zosilnovač účinku – to znamená, zvyšuje ich účinok ostatných bylín.
Kajenské korenie je vlastne paprika mletá. Je charakteristická oranžovou farbou a...
Kajenské korenie je vlastne paprika mletá. Je charakteristická oranžovou farbou a pikantnou chuťou. Známa svojimi priaznivými účinkami na ľudský organizmus. Ak zmiešam trocha...
Korenie čierne celé je usušený nezrelý plod ovíjavého kra piper nigrum. Čierne korenie je najpoužívanejšie a teda najznámejšie korenie na svete. Je silno aromatické a zvýrazňuje a dodáva chuť pokrmom.
Korenie čierne celé je usušený nezrelý plod ovíjavého kra piper nigrum. Čierne korenie...
Korenie čierne celé je usušený nezrelý plod ovíjavého kra piper nigrum. Čierne korenie je najpoužívanejšie a teda najznámejšie korenie na svete. Je silno aromatické a...
Kari korenie je prírodná zmes korení bez glutamanu a E-čok, s morskou soľou. Používaná v tahjskej a indickej kuchyni, na prípravu mäsa, omáčok, ryže,.. Zloženie: morská soľ 20%, kukurična múka, kurkuma, fenikel, koriander, rasca a škorica
Kari korenie je prírodná zmes korení bez glutamanu a E-čok, s morskou soľou. Používaná...
Kari korenie je prírodná zmes korení bez glutamanu a E-čok, s morskou soľou. Používaná v tahjskej a indickej kuchyni, na prípravu mäsa, omáčok, ryže,.. Zloženie: morská soľ 20%,...
Škoricový cukor Do rôznych koláčov, štrúdlí či sladkých jedál. Vynikajúci škoricový cukor, hnedastej farby vďaka vyššiemu podielu škorice.
Škoricový cukor Do rôznych koláčov, štrúdlí či sladkých jedál. Vynikajúci škoricový...
Škoricový cukor Do rôznych koláčov, štrúdlí či sladkých jedál. Vynikajúci škoricový cukor, hnedastej farby vďaka vyššiemu podielu škorice.
BADIÁN Vôňa a chuť badiánu sú nasladlé Použitie: -varené víno, sirupy, džemy, v orientálnej kuchyni do bravčového mäsa, kačky, kurčaťa, alebo do omáčok Toto korenie sa okrem použitia pri varení a pečení je obľúbenou vianočnou dekoráciu.
BADIÁN Vôňa a chuť badiánu sú nasladlé Použitie: -varené víno, sirupy, džemy, v...
BADIÁN Vôňa a chuť badiánu sú nasladlé Použitie: -varené víno, sirupy, džemy, v orientálnej kuchyni do bravčového mäsa, kačky, kurčaťa, alebo do omáčok Toto korenie sa okrem...
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie používanie. Dopestované zdravé plody sú nakrájané, vysušené. Aróma a chuť sú zachované.
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých...
Cesnak je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Je nenahraditeľný v niektorých jedlách. V sušenej, granulovanej alebo mletej forme je tu pre jednoduchšie a pohodlnejšie...
Škorica celá Kasia Škorica celá, je to vlastne vysušená kôra zo stromu škoricovník. Obľúbená pre svoju vôňu a chuť. Celá škorica sa používa napríklad do kompótov, sirupov, alebo do vareného vína.
Škorica celá Kasia Škorica celá, je to vlastne vysušená kôra zo stromu škoricovník....
Škorica celá Kasia Škorica celá, je to vlastne vysušená kôra zo stromu škoricovník. Obľúbená pre svoju vôňu a chuť. Celá škorica sa používa napríklad do kompótov, sirupov, alebo...
Zmes korenia vyváženej chuti dodá každému gulášu tú správnu chuť. Zloženie: soľ (max. 50%), paprika sladká, rasca mletá, glutaman sodný, paprika ostrá, cesnak mletý, koriander mletý, oregano. Môže obsahovať stopy alergénov horčice a zeleru
Zmes korenia vyváženej chuti dodá každému gulášu tú správnu chuť. Zloženie: soľ (max....
Zmes korenia vyváženej chuti dodá každému gulášu tú správnu chuť. Zloženie: soľ (max. 50%), paprika sladká, rasca mletá, glutaman sodný, paprika ostrá, cesnak mletý, koriander...
Aníz je korenina z bedrovníka anízového. Semiačka sa podobajú semiačkam rasci alebo feniklu. Chuť anízu je nasladlej chuti. Je súčastou mnohých koreniacich zmesí idického alebo čínskeho charakteru. Môže sa pridávať do niektorých zaváranín, hlavne do sladkých kompótov. Ale taktiež do pečiva.
Aníz je korenina z bedrovníka anízového. Semiačka sa podobajú semiačkam rasci alebo...
Aníz je korenina z bedrovníka anízového. Semiačka sa podobajú semiačkam rasci alebo feniklu. Chuť anízu je nasladlej chuti. Je súčastou mnohých koreniacich zmesí idického alebo...
Korenie na mäso je zmes korenín bez glutamanu a E-čok, vhodná na všetky druhy mäsa. Jemne korenistá chuť a správny pomer bylín dodajú mäsu skvelú chuť Zmesi korenín bez glutamanu sú zdravé zmesi korenín vhodné i pre detičky a všetkých, ktorí sa chcú stravovať zdravo a chutne. Zloženie: morská soľ 15-25%%, paprika sladká, kurkuma, muškátový orech, cesnak, tymian, koriander, oregano
Korenie na mäso je zmes korenín bez glutamanu a E-čok, vhodná na všetky druhy mäsa....
Korenie na mäso je zmes korenín bez glutamanu a E-čok, vhodná na všetky druhy mäsa. Jemne korenistá chuť a správny pomer bylín dodajú mäsu skvelú chuť Zmesi korenín bez...
Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o...
3,00 €