Vo Svete Chutí nájdete len kvalitné a čerstvé koreniny za najvýhodnejšie ceny. Jednodruhové koreniny sú semená, plody alebo listy rastlín len z jednej rastliny.
Šafrán pravý Balenie: 0,5g
Šafrán pravý Balenie: 0,5g
Šafrán pravý Balenie: 0,5g
Škorica celá Kasia Škorica celá, je to vlastne vysušená kôra zo stromu škoricovník. Obľúbená pre svoju vôňu a chuť. Celá škorica sa používa napríklad do kompótov, sirupov, alebo do vareného vína.
Škorica celá Kasia Škorica celá, je to vlastne vysušená kôra zo stromu škoricovník....
Škorica celá Kasia Škorica celá, je to vlastne vysušená kôra zo stromu škoricovník. Obľúbená pre svoju vôňu a chuť. Celá škorica sa používa napríklad do kompótov, sirupov, alebo...
Škorica mletá sa vyrába zomletím kôre zo stromu škoricovník. Je to orientálna korenina ale veľmi známa u nás hlavne pre svoju príjemnú vôňu a sladostivú chuť. Používa sa najmä do pečiva a rôzne sladké dobroty.
Škorica mletá sa vyrába zomletím kôre zo stromu škoricovník. Je to orientálna korenina...
Škorica mletá sa vyrába zomletím kôre zo stromu škoricovník. Je to orientálna korenina ale veľmi známa u nás hlavne pre svoju príjemnú vôňu a sladostivú chuť. Používa sa najmä...
Vanilkový struk alebo vanilkový lusk.
Vanilkový struk alebo vanilkový lusk.
Vanilkový struk alebo vanilkový lusk.
Korenina aj liečivo Plody fenikla sú zelené, zelenožlté alebo hnedasté - silne voňajú, chutia príjemne korenisto až sladkasto. Semená feniklu sa používajú ako korenie, ktoré možno pridať do slaných (polievky, omáčky, rybie jedlá), ale aj sladkých jedál (perníky, dezerty, koláče)
Korenina aj liečivo Plody fenikla sú zelené, zelenožlté alebo hnedasté - silne voňajú,...
Korenina aj liečivo Plody fenikla sú zelené, zelenožlté alebo hnedasté - silne voňajú, chutia príjemne korenisto až sladkasto. Semená feniklu sa používajú ako korenie, ktoré...
Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Ak sme rímsku rascu ešte neochutnali treba ju pridávať postupne pretože je pomerne výrazná a treba si na jej chuť a arómu zvyknúť.
Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska...
Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Ak sme rímsku rascu ešte...
Využitie rasce rímskej je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Chuťou je korenie rímskej rasce odlišné od rasce lúčnej používanej u nás, preto sa tieto koreniny v receptoch nedajú nahradiť.
Využitie rasce rímskej je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie...
Využitie rasce rímskej je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Chuťou je korenie rímskej...
V kulinárstve sa najčastejšie používa pri pečených výrobkoch, nápojoch, sirupoch a sladkostiach. V kuchyni ním dochucujem najčastejšie vývary a polievky, taktiež jedlá zo zemiakov a koláče. Pokiaľ nie je vyslovene dané receptúrou, že sa má zamiešať do jedla počas prípravy, vždy sa používa čerstvo nastrúhaný až na hotové jedlo.
V kulinárstve sa najčastejšie používa pri pečených výrobkoch, nápojoch, sirupoch a...
V kulinárstve sa najčastejšie používa pri pečených výrobkoch, nápojoch, sirupoch a sladkostiach. V kuchyni ním dochucujem najčastejšie vývary a polievky, taktiež jedlá zo...
Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o...
3,00 €Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s...
2,95 €