Jednodruhové koreniny 51 produkty

Vo Svete Chutí nájdete len kvalitné a čerstvé koreniny za najvýhodnejšie ceny. Jednodruhové koreniny sú semená, plody alebo listy rastlín len z jednej rastliny.

  • Rasa mletá
    K dispozícii
    Rasca mletá

    2,00 €
    Vložiť do košíka zobraziť
  • Rozmarín rezaný
    K dispozícii
    Rozmarín rezaný

    1,50 €
    Vložiť do košíka zobraziť
  • Šafrán
    K dispozícii
    Šafrán pravý

    Šafrán pravý Balenie: 0,5g

    Šafrán pravý Balenie: 0,5g

    Šafrán pravý Balenie: 0,5g

    4,70 €
    Vložiť do košíka zobraziť
  • Sézam biely
    K dispozícii
    Sézam biely

    2,00 €
    Vložiť do košíka zobraziť
  • Škorica celá 10-13cm
    K dispozícii
    Škorica celá

    Škorica celá Kasia Škorica celá, je to vlastne vysušená kôra zo stromu škoricovník. Obľúbená pre svoju vôňu a chuť. Celá škorica sa používa napríklad do kompótov, sirupov, alebo do vareného vína.

    Škorica celá Kasia Škorica celá, je to vlastne vysušená kôra zo stromu škoricovník....

    Škorica celá Kasia Škorica celá, je to vlastne vysušená kôra zo stromu škoricovník. Obľúbená pre svoju vôňu a chuť. Celá škorica sa používa napríklad do kompótov, sirupov, alebo...

    1,90 €
    Vložiť do košíka zobraziť
  • Škorica mletá
    K dispozícii
    Škorica mletá

    Škorica mletá sa vyrába zomletím kôre zo stromu škoricovník. Je to orientálna korenina ale veľmi známa u nás hlavne pre svoju príjemnú vôňu a sladostivú chuť. Používa sa najmä do pečiva a rôzne sladké dobroty.

    Škorica mletá sa vyrába zomletím kôre zo stromu škoricovník. Je to orientálna korenina...

    Škorica mletá sa vyrába zomletím kôre zo stromu škoricovník. Je to orientálna korenina ale veľmi známa u nás hlavne pre svoju príjemnú vôňu a sladostivú chuť. Používa sa najmä...

    1,80 €
    Vložiť do košíka zobraziť
  • Tmián rezaný
    K dispozícii
    Tymián rezaný

    1,10 €
    Vložiť do košíka zobraziť
  • Fenikel
    K dispozícii
    Fenikel

    Korenina aj liečivo Plody fenikla sú zelené, zelenožlté alebo hnedasté - silne voňajú, chutia príjemne korenisto až sladkasto. Semená feniklu sa používajú ako korenie, ktoré možno pridať do slaných (polievky, omáčky, rybie jedlá), ale aj sladkých jedál (perníky, dezerty, koláče)

    Korenina aj liečivo Plody fenikla sú zelené, zelenožlté alebo hnedasté - silne voňajú,...

    Korenina aj liečivo Plody fenikla sú zelené, zelenožlté alebo hnedasté - silne voňajú, chutia príjemne korenisto až sladkasto. Semená feniklu sa používajú ako korenie, ktoré...

    1,45 €
    Vložiť do košíka zobraziť
  • Rasca rímska celá
    K dispozícii
    Rasca rímska celá

    Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Ak sme rímsku rascu ešte neochutnali treba ju pridávať postupne pretože je pomerne výrazná a treba si na jej chuť a arómu zvyknúť.

    Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska...

    Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Ak sme rímsku rascu ešte...

    1,50 €
    Vložiť do košíka zobraziť
  • Rasca rímska mletá
    K dispozícii
    Rasca rímska mletá

    Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Chuťou je korenie rímskej rasce odlišné od rasce lúčnej používanej u nás, preto sa tieto koreniny v receptoch nedajú nahradiť.

    Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska...

    Využitie rasce je hlavne pri príprave orientálnych a Indických jedál. Korenie rímska rasca sú sušené semená jednoročnej byliny Cuminum cymin. Chuťou je korenie rímskej rasce...

    1,50 €
    Vložiť do košíka zobraziť
  • Muškátý orech celý
    K dispozícii
    Muškátý orech celý

    V kulinárstve sa najčastejšie používa pri pečených výrobkoch, nápojoch, sirupoch a sladkostiach. V kuchyni ním dochucujem najčastejšie vývary a polievky, taktiež jedlá zo zemiakov a koláče. Pokiaľ nie je vyslovene dané receptúrou, že sa má zamiešať do jedla počas prípravy, vždy sa používa čerstvo nastrúhaný až na hotové jedlo.

    V kulinárstve sa najčastejšie používa pri pečených výrobkoch, nápojoch, sirupoch a...

    V kulinárstve sa najčastejšie používa pri pečených výrobkoch, nápojoch, sirupoch a sladkostiach. V kuchyni ním dochucujem najčastejšie vývary a polievky, taktiež jedlá zo...

    2,10 €
    Vložiť do košíka zobraziť
  • Škorica Ceylónska  celá 18cm
    K dispozícii
    Škorica Cejlónska celá

    Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o škoricu Ceylonsku zistíte tak, že kôra je z viacerých vrstiev a je krehká, ľahko ju stlačením rozdrvíte. Škorica Ceylónska je menej aromatická. Väčšinou sa predáva celá, pretože aróma ľahko vyprchá.

    Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o škoricu Ceylonsku...

    Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o škoricu Ceylonsku zistíte tak, že kôra je z viacerých vrstiev a je krehká, ľahko ju stlačením rozdrvíte....

    3,00 €
    Vložiť do košíka zobraziť

Najpredávanejšie

Všetky najpredávanejšie