Vanilkový struk alebo vanilkový lusk.
Vanilkový struk alebo vanilkový lusk.
Vanilkový struk alebo vanilkový lusk.
Bazalka je obľúbená a dobre známa koreniny. Používa sa pri príprave šalátov, omáčok, prívarkov, polievok. Bazalka podporí ostatné chute jedla. Tip: pridávajte ju ku koncu varenia, varením stráca svoju chuť
Bazalka je obľúbená a dobre známa koreniny. Používa sa pri príprave šalátov, omáčok,...
Bazalka je obľúbená a dobre známa koreniny. Používa sa pri príprave šalátov, omáčok, prívarkov, polievok. Bazalka podporí ostatné chute jedla. Tip: pridávajte ju ku koncu...
Paprika extra pálivá. Označenie SHU je pálivosť, štípavosť papriky. Čím vyššia SHU, tím vyššia pálivosť, ostrosť papriky. Odporúčame pridávať do pokrmov veľmi opatrne, pálivosť je vyššia, ako sme v našej slovenskej kuchyni zvyknutí.
Paprika extra pálivá. Označenie SHU je pálivosť, štípavosť papriky. Čím vyššia SHU, tím...
Paprika extra pálivá. Označenie SHU je pálivosť, štípavosť papriky. Čím vyššia SHU, tím vyššia pálivosť, ostrosť papriky. Odporúčame pridávať do pokrmov veľmi opatrne, pálivosť...
Korenie na špagety je zmes korenín a bylín bez glutamanu a E-čok, na jednoduchú prípravu špagiet. Korenenie stačí zmiešať s olivovým olejom a poliať špagety, alebo akékoľvek cestoviny. Posypať strúhaným syrom a rýchly obed je hotový. Tak isto sa môže toto korenie použiť ochutenie omáčky. Zloženie: 15 - 25% morskej soli, paprika sladká mletá, čierne korenie mleté, cibuľa, cesnak, petržlen
Korenie na špagety je zmes korenín a bylín bez glutamanu a E-čok, na jednoduchú...
Korenie na špagety je zmes korenín a bylín bez glutamanu a E-čok, na jednoduchú prípravu špagiet. Korenenie stačí zmiešať s olivovým olejom a poliať špagety, alebo akékoľvek...
Korenie biele je plod tej istej rastliny ako čierne, ružové a zelené korenie. Ich farebné odlíšenia a chuť je iná kvôli inému času zberu. Biele korenie je dozreté čierne korenie zbavené šupky. Biele korenie je jemnejšie a aromatickejšie ako korenie čierne. Všeobecne všetky štyri druhy korení sa používajú na zvýraznenie chuti pokrmov.
Korenie biele je plod tej istej rastliny ako čierne, ružové a zelené korenie. Ich...
Korenie biele je plod tej istej rastliny ako čierne, ružové a zelené korenie. Ich farebné odlíšenia a chuť je iná kvôli inému času zberu. Biele korenie je dozreté čierne korenie...
Šafrán pravý Balenie: 0,5g
Šafrán pravý Balenie: 0,5g
Šafrán pravý Balenie: 0,5g
Jemné korenie na ryby, bez priadaného glutamanu. Prírodné korenie, jemnej, skvelej chuti. Zmesi korenín bez glutamanu sú zdravé zmesi korenín vhodné i pre detičky a všetkých, ktorí sa chcú stravovať zdravo a chutne. Zloženie: Zmes korenia bez pridaného glutamanu s morskou soľou( 25%), cesnak,korenie čierne mleté, bobkový list, fenikel, zázvor a koriander
Jemné korenie na ryby, bez priadaného glutamanu. Prírodné korenie, jemnej, skvelej...
Jemné korenie na ryby, bez priadaného glutamanu. Prírodné korenie, jemnej, skvelej chuti. Zmesi korenín bez glutamanu sú zdravé zmesi korenín vhodné i pre detičky a všetkých,...
V kulinárstve sa najčastejšie používa pri pečených výrobkoch, nápojoch, sirupoch a sladkostiach. V kuchyni ním dochucujem najčastejšie vývary a polievky, taktiež jedlá zo zemiakov a koláče. Pokiaľ nie je vyslovene dané receptúrou, že sa má zamiešať do jedla počas prípravy, vždy sa používa čerstvo nastrúhaný až na hotové jedlo.
V kulinárstve sa najčastejšie používa pri pečených výrobkoch, nápojoch, sirupoch a...
V kulinárstve sa najčastejšie používa pri pečených výrobkoch, nápojoch, sirupoch a sladkostiach. V kuchyni ním dochucujem najčastejšie vývary a polievky, taktiež jedlá zo...
Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o...
3,60 €Argentínske korenie - výborná zmes korení vhodná na steaky, grilovanie s...
2,93 €