Badián
BADIÁN
-jeho vôňa a chuť sú nasladlé
Použitie: -varené víno, sirupy, džemy, v orientálnej kuchyni do bravčového mäsa, kačky, kurčaťa, alebo do omáčok
Okrem použitia pri varení a pečení je obľúbenou vianočnou dekoráciu.
BADIÁN
-jeho vôňa a chuť sú nasladlé
Použitie: -varené víno, sirupy, džemy, v orientálnej kuchyni do bravčového mäsa, kačky, kurčaťa, alebo do omáčok
Okrem použitia pri varení a pečení je obľúbenou vianočnou dekoráciu.
Krajina pôvodu : Vietnam
Skladovanie : koreniny je potrebné skladovať na suchom a tmavom mieste pri teplote do 25°C.
Škorca Ceylónska celá 18cm, zo stromu Škoricovník Ceylónsky. Že ide o...
3,00 €BADIÁN -jeho vôňa a chuť sú nasladlé Použitie: -varené víno, sirupy,...